Total Pageviews

Wednesday, 19 June 2013

INFO: TEKNIK SUAMI MERANGSANG ISTERI


·                     ·         Peluklah isteri sambil tangan meramas-ramas belakang tubuh isteri.
·                     ·         Berikan ciuman bermula dari telinga, leher, pipi dan kemudiannya ciuman dalam pada mulut isteri.
·                     ·         Mainkan lidah anda dengan lidah isteri.
·                     ·         Sambil bercium, anda gerakkanlah tangan anda menuju lehernya dan meramas-ramas lehernya.
·                     ·         Turunkan tangan anda lebih bawah ke arah buah dada isteri. Peganglah kedua-dua buah dadanya dan ramas perlahan-lahan. Elakkan dari menyentuh puting buah dada isteri. Lakukan belaian dan ramasan secara berpusing-pusing mengelilingi puting isteri.
·                     ·         Cium leher isteri bermula dari atas menuju ke buah dadanya sambil tangan anda tidak behenti-henti meramas-ramas buah dadanya
·                     ·         Cium dan jilat buah dada isteri satu persatu. Lakukan dengan gaya memusing mengikut arah jam. Apabila nafas isteri semakin laju, perhebatkan lagi rangsangan dengan menjilat puting buah dadanya.
·                     ·         Gerakkan tangan ke bawah menuju ke arah kemaluan isteri.
·                     ·         Ramas kemaluan isteri dengan lembut terutamanya di bahagian tepi kelentit.
·                     ·         Pindahkan belaian tangan ke arah bibir luar dan dalam kemaluan isteri.
·                     ·         Belailah bibir faraj secara memusing mengikut bulatan.
·                     ·         Cium bibir faraj luar diikuti bibir faraj dalam.
·                     ·         Jilat keseluruhan bibir faraj isteri secara memusing, menegak dan melintang untuk memberi nikmat yang berbeza kepada isteri.
·                     ·         Perlahan-lahan ciumlah kelentit isteri.
·                     ·         Jilat di sekeliling batang kelentit isteri.
·                     ·         Jilat keseluruhan kelentit isteri sehingga isteri benar-benar tidak tahan lagi untuk melakukan persetubuhan.
·                     ·         Sekiranya nafas isteri kencang, kelentitnya menegang dan tersembul keluar dan putting payudaranya mengeras, itu tandanya dia sudah benar-benar bersedia menerima pemasukan zakar suami.
·                     ·         Peluklah isteri sambil menciumnya dengan ciuman yang dalam dan lidah anda bermain-main dengan lidahnya.
·                     ·         Bincangkan posisi mana yang anda berdua inginkan, dan lakukanlah dayungan sehingga anda berdua senyum kepuasan.

SEKIRANYA SUAMI KLIMAKS AWAL DARI ISTERI
·                     ·         Sekiranya suami terlebih dahulu memancutkan air maninya, anda sebagai isteri tidak perlu kaget dan terkejut.
·                     ·         Peluklah suami dengan erat ketika dia mencapai klimaks.
·                     ·         Tanpa berlengah masa, cucilah zakarnya dengan kain bersih.
·                     ·         Lakukan koloman dan jilatan pada zakarnya untuk mengembalikan ketegangan pada zakar suami anda. Sesekali sekala gunakan tapak tangan anda dan putarkan ia ke atas kepala zakar suami.
·                     ·         Ia mungkin mengambil masa 5-15 minit, di mana anda perlu banyak bersabar.
·                     ·         Pada tempoh tersebut, suami boleh melakukan belaian, cumbuan pada tubuh anda.
·                     ·         Ketika anda mengulum zakar suami, suami juga boleh menjilat kelentit anda pada masa yang sama. Caranya ialah dengan berbaring secara tunggang terbalik, iaitu kepala isteri menghadap zakar suami, dan kepala suami berhadapan kemaluan isteri. Posisi ini juga dinamakan sebagai posisi 69. Anda juga dapat mencapai klimaks berkali-kali hasil jilatan suami terhadap kelentit anda sementara anda berusaha mengulum zakar suami untuk menegangkannya kembali.
·                     ·         Apabila zakar suami sudah tegang kembali, teruskan posisi yang tertangguh sebentar tadi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK JANGAN TAK KLIK

Tingkatkan trafik anda di sini

My Bloglist