Total Pageviews

Friday, 27 February 2015

Lirik Lagu Pasti Sempurna : Kristal / Ronnie Hyper Act

Malam-malam macam ni layan lagu ni best juga. Terus klik di bawah

PASTU SEMPURNA

Ada waktu sukar mengejarmu
Moga tabah sabar bersamamu
Jauh ku di luar sana
Mendoa dikau bahagia
Yakini dirimu
Pasti sempurna

Harapan semoga dirimu dilindungi
Sinar rahmat bahagia
Jalanmu lurus dan kekal berjaya
Diredhai Yang Maha Esa
Walau dalam sukar dan diri ini
Diperlukan namun tiada
Doa dan harapan
Hanya mampu ku utus bersama

Ku sematkan azimat kenangan
Menemani jiwa kehilangan
Menghapus segala resah
Mendorong di kala hiba
Teguhlah jiwamu
Selama-lama
Huuu ohh

Harapan semoga dirimu dilindungi
Sinar rahmat bahagia
Jalanmu lurus dan kekal berjaya
Diredhai Yang Maha Esa
Walau dalam sukar dan diri ini
Diperlukan namun tiada
Doa dan harapan
Hanya mampu ku utus bersama

Korea Selatan Halalkan Hubungan Sulit

Makin maju sesebuah negara, semakin kurang nilai tamadun manusia.
Tengoklah apa yang berlaku di Korea sekarang ini. Panel hakim mahkamah di Soul semalam mengundi tujuh berbanding 2 untuk memansuhkan undang-undang 1953 yang bertujuan melindungi nilai terdisi kekeluargaan. Dngan ini para penzina tak akan didakwa lagi..

Sumber berita harian

Thursday, 26 February 2015

HUKUM SUAMI MENJILAT FARAJ ISTERI MESTIBACA

Menjilat faraj isteri adalah perkara yang kurang enak dibincangkan secara terbuka kerana masyarakat kita sangat sensitif dan pemalu. Jika dibuat kajian kebanyakan pasangan suami isteri sangat suka melakukan "oral sex" ini. Jika ini membahagiakan pasangan suami isteri dalam menikmati perhubungan seks.

Ulama sepakat bahawa jika sekadar menyentuh atau menggosok kemaluan suami dan isteri tanpa ‘oral seks’, adalah dibenarkan menurut para ulama Islam kerana ia tergolong dalam bentuk aktiviti menaikkan syahwat antara suami isteri yang diharuskan.

Berkenaan isu oral seks, ulama terbahagi kepada dua kumpulan :-

Yang mengharuskan

Dr Syeikh Yusof Al-Qaradawi (rujukwww.islamonline.net) berfatwa harus untuk mencium kemaluan isteri atau suami dengan syarat tidak menghisap atau menelan apa jua ceceair yang keluar darinya. Menelan atau menghisap sebegini adalah MAKRUH disisi Islam kerana ia salah satu bentuk perlakuan zalim (meletakkan sesuatu tidak pada tempatnya) dan melampaui batas dalam hubungan seksual.

Ni jalah info yang ada.. lain- cari sendiri ya.

Wednesday, 11 February 2015

CARA-CARA HILANGKAN SAKIT KEPALA

Tips 1 Hilangkan Sakit Kepala
Bahan-bahan
- Segenggam Asam
- Secawan Santan

Cara-caranya:
- Tapis perahan Asam dan Campurkan bersama Santan
- Lumurkan keseluruh kepala
- Bungkuskan kepala dengan tuala hingga kering
- Setelah selesai, Bersihkan rambut dengan air dan syampu.

Tips 2 Hilangkan Sakit Kepala
Bahan-bahan:
- Daun bunga raya

Cara-caranya:
- Ambil beberapa helai daun bunga raya dan ramas bersama 3 gelas air. 
- Letakkan di atas kepala selama 1/2 jam

Tips 3 Hilangkan Sakit Kepala
Bahan-bahan:
- Daun Lemuni 

Cara-caranya:
- Ambil daun lemuni (batang yg lembut sahaja) lebih kurang sekilogram. 
- Masukkan ke dalam sarung bantal dan tidurlah menggunakan bantal tadi. 
- Amalkan 2-3 hari.

Tips 4 Hilangkan Sakit Kepala

Cara-caranya:
- Senaman ringan. 
- Duduk dan luruskan kaki. 
- Cuba capai ibu jari kaki dan luruskan belakang.

Tips 5 Hilangkan Sakit Kepala (Jika Sakit Kepala Tidak Teruk)

Bahan-bahan:
- radio,tv

Cara-caranya:
- pasang lagu kuat
- Tengok konsert kuat
- lantaklah ko nak layqn sampai pagi

Monday, 2 February 2015

DAH TAK DA KEJA SANGAT KA

Tengok ni dah tak da keja sangat dah. Nyoq pin hangpa balaih . Tak pasal2 ja susahkan keluarga hangpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK JANGAN TAK KLIK

Tingkatkan trafik anda di sini

My Bloglist