Total Pageviews

Wednesday, 19 June 2013

Info: Asmara boleh dimulakan dengan pelbagai cara...

                   1.      Godaan dan ajakan pasangan
Cara ini memerlukan salah seorang mengajak pasangannya melakukan hubungan asmara samada suami atau isteri. Isteri juga perlu berperanan menggoda suami untuk melakukan asmara.
 
                   2.      Spontan
Asmara spontan boleh dilakukan pada bila-bila masa dan di mana-mana saja yang anda berdua rasakan sesuai. Ia tidak memerlukan ajakan secara lisan dan tidak memerlukan persetujuan pasangan. Sebagai isteri, anda boleh memeluk suami anda, menanggalkan pakaiannya, membelai tubuhnya dan menciumnya ketika dia sedang menonton TV di atas sofa ruang tamu, dan suami akan tahu dengan sendirinya yang anda inginkan belaian asmara darinya. Suami juga boleh merangkul isteri yang sudah selesai memasak dan terus berasmara dengannya di dapur. Asmara spontan seelok-eloknya dilakukan pada hari cuti di mana anda berdua tidak terikat dengan apa-apa tugasan, serta tidak ada sesiapa lagi di rumah melainkan anda berdua sekiranya asmara dilakukan di ruang tamu.
 
                   3.      Perancangan mengikut jadual
Anda juga boleh merancang membuat jadual asmara bersama-sama pasangan untuk menentukan hari untuk melakukan asmara serta siapa yang perlu memainkan peranan utama. Sebagai contoh, anda dijadualkan berasmara bersama pasangan 6 kali seminggu. Untuk 3 hari pertama, anda memainkan peranan paling aktif dan anda memilih posisi yang anda ingini. Untuk 3 hari berikutnya, giliran pasangan anda pula memainkan peranan paling aktif dan memilih posisi yang diingininya.

        TANGGAPAN YANG SALAH MENGENAI ASMARA
                   1.                  Isteri tidak perlu meminta suami untuk berasmara
Suami akan cepat bosan sekiranya si suami yang sering mengajak isteri berasmara dan isteri tidak pernah meminta suaminya untuk berasmara. Isteri perlu berperanan sebagai penggoda dalam menjerat suami untuk melakukan asmara. Sekiranya suami telah mengajak isteri pada hari semalamnya, maka pada hari ini, giliran si isteri mengajak suaminya berasmara.

                   2.                  Isteri hanya perlu serahan tubuh & biarkan suami melakukan segalanya
Isteri yang mendiamkan diri dan membiarkan tubuhnya dilakukan begitu saja oleh suami ibarat asmara yang tidak bermakna. Suami juga memerlukan perhatian, belaian manja dan cumbuan dari isteri. Isteri perlulah berani untuk beraksi dengan ghairah dan aktif ketika bersama suami dengan harapan agar kasih sayang yang diikat bersama suami sentiasa mekar selama-lamanya.

                   3.                  Amat penting bagi lelaki bertahan lama
Kebanyakan suami berfikir bahawa kelakian suami itu terletak pada ketahanan zakar suami ketika berdayung untuk mengelakkan isteri dari kempunan kerana tidak merasai klimaks. Kaum suami harus sedar bahawa yang penting dalam hubungan asmara ialah rangsangan dan pemanasan yang secukupnya pada kawasan-kawasan sensitif pada tubuh isteri. Sekiranya isteri dirangsang pada tempat yang betul, maka tidak sukar bagi suami untuk memuaskan isterinya.

                   4.                  Asmara hanya boleh dilakukan di bilik tidur
Asmara yang hanya dilakukan di bilik tidur akan mendatangkan perasaan bosan kepada pasangan suami isteri. Cubalah mencari kelainan dalam asmara dengan melakukannya di tempat-tempat peribadi yang anda tidak pernah fikirkan. Sebagai contoh, di ruang tamu atau di dapur. Pergunakanlah objek-objek di sekeliling anda sebagai penyokong untuk memudahkan anda dan pasangan melakukan posisi-posisi yang kreatif, sebagai contoh, meja makan, kerusi sofa atau tangga rumah.

                  5.                  Asmara hanya boleh dilakukan pada waktu malam
Asmara tidak mengenal waktu. Anda boleh melakukannya di waktu pagi, tengah hari dan petang samada secara spontan atau ajakan. Biasakanlah diri anda berasmara dengan kehadiran cahaya yang cerah di waktu siang supaya anda tidak kekok untuk bersamanya pada waktu siang di hari-hari yang lain.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK JANGAN TAK KLIK

Tingkatkan trafik anda di sini

My Bloglist